Faq

Vind je geen antwoord op je vragen? Contacteer ons

Waar kan je ons aan het werk zien?

De voorstellingen vinden plaats in de grote zaal van Parochiecentrum PAX Kampenhout, tenzij anders vermeld op de pagina van de voorstelling. Het adres is Brouwerijstraat 6, 1910 Kampenhout.

Zijn er vaste plaatsen?

Er wordt gewerkt met vaste plaatsen. Je kan zelf geen plaatsen kiezen, maar tijdens je reservatie kun je opmerkingen over speciale behoeften doorgeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het maken van de zaalplanning.

Worden tickets terugbetaald?

Betaalde tickets worden niet terugbetaald.

Worden mijn tickets opgestuurd?

Tickets worden niet opgestuurd en moeten niet afgehaald worden, ook de mail die je hebt ontvangen na reservatie via de site hoeft niet worden afgedrukt. Je plaatsten worden toegewezen aan de inkom van de zaal op de avond/middag van de voorstelling.

Ik heb een extra vraag over de ticketverkoop/voorstellingen. Wat kan ik doen?

Voor algemene vragen over de ticketverkoop of de voorstellingen kan je ons altijd contacteren via de contactpagina.

Ik ervaar (technische) problemen om mijn reservatie uit te voeren. Wat moet ik doen?

Indien uw reservatie niet lukt, kan u altijd een mail sturen naar reservaties@deanjelier.be of telefoneer naar +32 476 28 25 65 (na 18u).

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen?

Is je reservatie wel gelukt, maar heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan zeker eens in de spam folder van je mailbox.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er om mijn consumpties in de zaal betalen?

Bestellingen worden aan tafel opgenomen, bij het verlaten van de zaal na de voorstelling worden deze verrekend aan de kassa. Hier kan je betalen met cash of met Payconiq via een qr-code.